Миронівський міжрайонний відділ лабораторних досліджень
ДУ "Київський ОЛЦ ДСЕСУ"
Головна »
2015 » Червень » 09
Профілактика кишкових інфекцій
З настанням тепла легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов’язані із уживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками зазначених захворювань, оскільки створюються сприятливі умови для розмноження і розповсюдження шкідливих бактерій у довкіллі До гострих кишкових інфекцій відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, гастроентероколіти, холера..
Більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів. Актуальними чинниками передачі кишкових інфе
...
Читати далі »
| |