Головна » 2015 » Червень » 09

                                             Профілактика кишкових інфекцій

 

       З настанням тепла легко отримати харчове отруєння чи кишкові інфекції, пов’язані із уживанням продуктів харчування та питної води, забруднених збудниками зазначених захворювань, оскільки створюються сприятливі умови для розмноження і розповсюдження шкідливих бактерій у довкіллі До гострих кишкових інфекцій відносяться: черевні тифи, сальмонельози, дизентерія, гастроентероколіти, холера..

       Більшість групових інфекційних захворювань та отруєнь виникають після проведення масових заходів. Актуальними чинниками передачі кишкових інфе ... Читати далі »

Переглядів: 277 | Додав: myronivka-lab | Дата: 09.06.2015 | Коментарі (0)