Миронівський міжрайонний відділ лабораторних досліджень
ДУ "Київський ОЛЦ ДСЕСУ"
Головна »
2016 » Липень » 13
З початком літа щорічно виникає проблема, пов’язана з підвищенням рівня захворюваності серед населення гострими кишковими інфекціями.
Зростання захворювань кишковими інфекціями влітку пов’язане з високою температурою повітря, активізацією епідемічного процесу та накопичення збудників цих інфекцій в навколишньому середовищі.
З метою попередження захворювань гострих кишкових інфекцій пропонуємо:
- не купувати харчові продукти на стихійних ринках;
- дотримуватися термінів використання харчових продуктів;
- виконувати правила приготування їжі та правила особистої гігієни;
- перед вживанням якісно мити ягоди, овочі, фрукти;
- не можна вживани в їжу (особливо дітям) сирі або погано проварені яйця;
- не забувати про виконання правил особистої гігієни для приготування соків, в домашніх умовах, для дітей раннього віку;
- для миття посуду використовуйте тільки столову воду.
| |